Pachypodium lamerei | پاکیپودیوم لامری

خانواده: (Apocynaceae(succulent

 نام علمی: Pachypodium lamerei

نام فارسی: پاکیپودیوم  لامری ( نخل ماداگاسکار)

 نام های دیگر: Madagascar Palm, Club Foot ، نخل ماداگاسکار,Pachypodium champenoisianum 

 زیستگاه اصلی: ماداگاسکار

 شکل ظاهری:

به صورت درخت مانند رشد می کنند که در ظاهرا کاملا شبیه درخت نخل میباشد ولی برروی تنه آن خار وجود دارد . تا 2.5 متر قد می کشد.(در طبیعت بیشتر از آن هم امکان دارد). قطر تنه اش به 30 سانتی متر هم می رسد.

تیغ های سه تایی خاکستری جذابی دارد که طول آن ها بین 2 تا 6 سانتی متر می باشد.

 برگ های سبز ساده ای که فقط از بالای گیاه می رویند .

گل های سفید رنگی با مرکز زرد رنگ که 4 تا 5 سانتی متر طول دارند و فقط در سن بلوغ که ساکولنت بیش از 1.8 متر ارتفاع داشته باشد می رویند . در فصل گرم گلدهی می کند

میوه هایی شبیه خیار سبز که کیسه بذر می باشند .

شرایط نگه داری

 خاک: خاک معمولی کاکتوس ها که زه کشی خوبی داشته باشد.

 نور: آفتاب مستقیم و تا حدی نیمه سایه بهترین حالت نوری برای این ساکولنت می باشد .

 دما: این گیاه بسیار گرما دوست است و در صورت تغییر دمای ناگهانی و سرد شدن برگ های آن میریزند و پس از اینکه دوباره در دمای مناسب قرار گیرد رشد برگ ها شروع می شود . در مناطق سرد در فصل پاییز و زمستان حتما باید داخل منزل یا جای گرم با نور مناسب نگهداری شود .

 آبیاری:  نباید خاک گلدان همیشه خیس باشد . حتما بین دو آبیاری اجازه دهید خاک گلدان خشک شود سپس آبیاری کنید .

 کود دهی:  کود دهی با پتاسیم پایین

کشت دهی

از طریق پاجوش و بذر . درصد رشد بذر های این ساکولنت بسیار زیاد است و به راحتی تا 90 درصد از بذر های کشت شده پس از 3 روز  رشد خود را آغاز می کنند .  در بسیاری مواقع پاجوش هایی تولید می کند که پس از جدا کردن این پاجوش ها و کشت آن ها یک گیاه جدید بوجود می آید . توجه کنید پس از جدا کردن پاجوش 5 روز اجازه دهید که قسمت بریده شده کاملا پینه ببندد سپس اقدام به کشت کنید .

 

تصاویر: برای بزرگتر دیده شدن بر روی تصاویر کلیک نمایید

Pachypodium_lamerei_810
Pachypodium_lamerei
Pachypodium_lamerei_sp_810
تنه ی پر تیغ Pachypodium_lamerei
Pachypodium_lamerei_top_540
برگ های Pachypodium_lamerei

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


اشتراک گذاری